Wednesday, June 20, 2007

Helt otroligt festlig hemsida

Helt sanslöst festlig sida, där besökarna tillåts chatta med varandra!
Check it out!

Andra bloggar om: , ,


AddThis Social Bookmark Button

Add this blog to my Technorati Favorites!

Din glass berättar för omgivningen vem du är och hur du är...

Tänk dig för vad du väljer för glass framöver...
Mediebyrån OMD har hittat stora skillnader mellan vilka som köper en 88:an mot t.ex. Solero. Vi får bland annat reda på vilka TV-program en person som köper Dajmstrut ser på och om de tänker köpa en ny gräsklippare eller plasma-TV. Allt genom valet av en enkel glass!
Svenska folket köper glass för totalt fyra miljarder kronor per år. Under ett helt år äter vi i snitt 13 liter per person vilket är mest per capita i hela Europa.

Enligt en ny undersökning från mediebyrån OMD avslöjar vem du är - beroende på vilken glass du väljer! Att bilar körs av olika personlighetstyper är ingen nyhet men att det finns samma grupperingar inom produkter som glass är nytt för många, skriver OMD i ett pressmeddelande.

Resultaten ger stora konsekvenser för paketering, prissättning och kommunikation, konstaterar Martin Hugosson, Researchchef inom mediebyrånätverket OMD.

"Vi kan till exempel se att GB har fokuserat på kvinnor i kommunikationen med olika nylanseringar. Varumärket Magnum t.ex. framkommer dock som ett manligt och äldre varumärke i vår kartläggning. Det är Solero som främst är kvinnornas val", säger han i en kommentar.

Resultat från undersökningen:
IMAGE. De som väljer Dajmstrut är livsbejakande personer som gillar bekvämligheter och njuter av livet. De omger sig ofta med nya prylar och saker för att imponera på andra då image är av stor vikt. Bilen de äger är ofta Volvo eller BMW och favoritprogrammen på TV är Prison Break och CSI Miami.

ÄVENTYR. Köparna av 88:an eller Sandwich söker utmaningar och är nyfikna på att testa nya produkter och saker. De är också intresserade av sin egna personliga utveckling. Karaktäristiska drag för en 88:an- eller Sandwichälskare är impulsivitet, äventyrslystnad och önskan att utforska nya områden. Bilen är en Renault eller Toyota och på TV väljs 22-nyheterna på TV4, Anna Phil och Idol.

TRYGGHET. De som köper Magnum är personer som är tillfreds med sina liv. De tycker om gemenskap, traditioner och för att en ny produkt eller sak ska falla dem i smaken måste de testa för att verkligen bli övertygade. En Magnumköpare faller inte för trycket! När det kommer till bilar kör Magnumköparen Volvo eller Volkswagen. På TV blir det gärna sportnyheter, svenska underhållningsprogram, utländska långfilmer eller en match i fotboll eller ishockey - Bonde söker fru och Tipslördag är också favoriter.

TREND. En person som väljer Solero är trendkänslig, viljestark samt driven och anser att både status och karriär är viktigt. Soleros kundgrupp är individualister i fingerspetsarna och gillar resor och en hel del pengar spenderas på nöjen och shopping. Bilen är en Renault och favoritprogrammet Grey's Anatomy.

Andra bloggar om: , , , , ,


AddThis Social Bookmark Button

Add this blog to my Technorati Favorites!

Mr P - en kul figur i hushållet

Finns flertalet varianter och udda små figurer kallade Mr P.



Du hittar fler på: SITEN

Andra bloggar om: , , ,


AddThis Social Bookmark Button

Add this blog to my Technorati Favorites!

Tuesday, June 19, 2007

Thursday, June 14, 2007