Wednesday, October 03, 2007

Britney i sexvideoskandal

Som om läget inte redan var tillräckligt bekymmersamt för Britney Spears har hon nu dragits in i en sexskandal.

Ett dygn efter att hon förlorade vårdnaden om sina barn till exmaken Kevin Federline har en 28-årig man gått ut med avslöjanden om hans heta sex med popstjärnan.

Den ännu ej namngivne mannen hävdar att han spenderade en natt med Britney när hon semestrade på Hawaii i juni och att han filmade hela kärleksakten med den skandalomsusade 25-åringen.

Han förklarar för In Touch Weekly att den enda orsaken till att han hållit saken hemlig är att han inte var nöjd med sin egen insats i videon. Nu har han dock kommit på andra tankar och berättar om natten:

— Det var bara normalt sex, vi gjorde inget galet. Jag var lite besviken. Det varade i ungefär 25 minuter och sen däckade vi.

Mannen avslöjar att han träffade Britney på en bar på Hawaii den 7 juni. De flirtade med varandra och drog sig tillbaka till stjärnans rum på hotellet Four Seasons. Den hemlige älskaren medger också att Britney inte hade någon kännedom om att han filmade deras sexakt.

VIDEOKLIPP MED BRITNEY HÄR!

Andra bloggar om: , , , , , , , ,
Det är oklart huruvida han tänker publicera videobilderna, men eftersom han går ut offentligt med uppgifterna är det troligt att han vill sälja dem och använder tidningsintervjun som en annonsplats riktad till potentiella köpare.

AddThis Social Bookmark Button

Add this blog to my Technorati Favorites!

färskpressa!

No comments: